Categories:

Partnerruil op een seksfeestje

Tevreden keek Mieke naar zichzelf in de grote spiegel in de badkamer. Het was al over achten, dus zij moest nu echt gaan opschieten. Zij droeg een strak nauwsluitend jurkje van rekbare stof om haar nog slanke lijf. Ondanks dat zij al 61 was, zag zij er nog fris en fruitig uit voor haar leeftijd en had zij af en toe zelfs nog flink wat aandacht en sjans.

Haar man was jong gestorven en sindsdien was er geen vaste man meer in haar leven geweest. Ondanks het aandringen van haar kinderen om niet alleen te blijven, was Mieke gewoon happy single gebleven. Wat haar familie niet wist, was dat zij natuurlijk wel flink aan haar trekken kwam, want sinds een jaar of tien maakte de oma deel uit van een wereld die je nu niet zo één twee drie mee te koop loopt.

Mieke was na haar rouwproces en wat korte pogingen om een nieuwe relatie te beginnen, tot de conclusie gekomen dat zij zich niet meer wilde binden en via via in de wereld van het swingen en parenclubs belandt. Als vrouw alleen was dit wat veiliger en gemakkelijker, gezien het feit dat er regelmatig overal zogenaamde ladiesnights zijn, waar ook alleenstaande vrouwen op af komen. Via dit circuit was Mieke ook in contact gekomen met mensen die privé feestjes organiseren. Meestal in afgehuurde huizen of huisjes in bungalowparken.

Swingen tijdens het feestjes

Vanavond zou zij gaan aanschuiven bij zo’n privéfeestje ergens in Nederland, niet ver bij haar vandaan overigens. Snel controleerde zij haar jurkje of deze wel netjes genoeg zat. Ondergoed hoefde Mieke niet te controleren, want dat had zij toch niet aan. Het zou namelijk niet lang duren voordat iedereen in het naakt door het gehuurde huis zou rond banjeren. Haar make up was minimaal en subtiel aangebracht. Ook het kapsel van vanavond was zodanig dat het netjes en stijlvol zat, maar dat er duidelijk rekening werd gehouden met het feit dat het binnen korte tijd ook weer door de war zat.

Het wachten was nu nog op Vicky, die haar zou komen ophalen om samen naar het Sodom en Gomorra feestje te gaan. Mieke ging altijd samen met Vicky naar dit soort uitspattingen om ook ervoor te zorgen dat beide weer heelhuids thuis zouden komen. Vicky was qua uiterlijk een beetje een tegenpool van Mieke. Waar Vicky over een Cup C beschikte, moest Mieke zich gelukkig stellen met een A Cup. Beide waren overigens wel strakke 61 jarigen door al het het sporten wat zij vaak samen deden, maar qua haarkleur was het ook weer echt een soort Duo Penotti. Vicky kunstmatig donker met bruine ogen en Mieke kunstmatig blond met blauwe ogen.

Niet snel daarna gaat de bel en scheuren de beide oma’s in de auto van Vicky naar de plaats des onheils. Natuurlijk nemen de beide dames onderweg even de laatste nieuwtjes door, maar al gauw begint de voorpret met het doornemen van wie er eigenlijk allemaal zouden zijn vanavond.

Eenmaal aangekomen op het vooraf aangegeven adres, valt er eigenlijk een beetje een teleurstelling neer over de dames. Slechts twee stellen zijn komen opdagen. De andere drie die hadden aangegeven te komen, lieten helaas op het laatste moment verstek gaan. Wel worden zij hartelijk ontvangen door Veronique, de dame des huizes, tevens degene die alles min of meer georganiseerd heeft. Veronique is al jaren samen met Gerard. Zij zijn actieve swingers en eigenlijk altijd overal te vinden als er in groepsverband geneukt kan worden. Beiden zijn sportschooltypes, goed getraind dus en doen in poeders en pillen voor de fitnessbranche. Het andere stel, Sabrina en Theo, komt uit Zoetermeer, maar zouden zo in Het Gooi gewoond kunnen hebben. Een beetje kak, maar ook weer net niet. Met Mieke en Vicky erbij is het toch wel een bont en vooral bijzonder gezelschap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *